Zakelijke diensten

Van medische sector tot bouwbedrijf en van telecom retailer tot aan transportbedrijf, steeds meer klanten kozen de afgelopen jaren voor de reparatiediensten van Spark Electronics. Voor zowel kleine ondernemingen als grote bedrijven en retailers bieden wij al jarenlang service en kwaliteit van het hoogste niveau tegen een toch zeer scherpe prijs.

Maakt u binnen uw bedrijf ook gebruik van smartphones, tablets of andere mobiele devices? Of bent u verantwoordelijk voor de afhandeling van reparaties van uw klanten? Spark Electronics heeft een groot aanbod reparatiediensten voor mobiele devices en is al sinds 2005 een belangrijke speler op met name de zakelijke markt. Bij Spark Electronics begrijpen wij maar al te goed dat u als bedrijf op zoek bent naar méér dan alleen service en kwaliteit. Wij denken dan ook graag met u mee over een zo efficient mogelijk reparatie proces en bieden hiervoor verschillende oplossingen. Met onze maatwerk ICT oplossingen kunt u bovendien uw proces flink optimaliseren en zo op uw kosten besparen, naast onze toch al scherpe reparatietarieven.

Voordelen Business account

Heeft u als bedrijf regelmatig reparaties bij ons aan te bieden? U kunt dan een Business account aanvragen met toegang tot ons Business Panel. Via het Business Panel kunt u vrijwel alles zelf beheren en heeft u bovendien toegang tot onze zakelijke ICT oplossingen. Binnen het Business Panel vindt u uiteraard ook alle reparaties en facturen terug, alles overzichtelijk met hoog gebruiksgemak.

Bedrijven die slechts af en toe een reparatie hebben aan te bieden kunnen in principe direct de standaard procedure volgen en eventueel achteraf het account alsnog laten omzetten naar een Business account. Op die manier kunt u vandaag al direct gebruik maken van onze diensten.

Waarom SPARK?

Spark Electronics biedt naast een uitgebreid reparatie aanbod, verschillende mogelijkheden om de diensten volledig aan te passen aan uw wensen. Meerdere bedrijven kozen alleen al om die reden voor SPARK, en besparen dagelijks op externe kosten wegens proces optimialisatie en kostenreductie die dankzij onze dienstverlening tot stand is gekomen. Maar er zijn nog veel meer redenen om voor SPARK te kiezen:

  • Persoonlijk: uw eigen account manager bespreekt uw wensen en kijkt eventueel naar nieuwe kostenbesparende oplossingen
  • Klantgericht en meedenkend: uw wensen worden werkelijkheid met onze efficiente en kostenreducerende maatwerk ICT oplossingen
  • Bespaar op uw reparatiekosten: dankzij o.a. volledig geautomatiseerd reparatieproces zijn wij tot soms wel 30% goedkoper
  • Verhoog het service niveau naar uw klanten: totaaloplossingen voor afhandelen van reparaties zonder tussenkomst van uzelf
  • Gemakkelijk: alles eenvoudig en overzichtelijk online geregeld via het Business Panel
  • Efficient: korte doorlooptijden voor reparaties ondanks uitgebreide testprocedures van minstens 1 uur
  • Betaalgemak: gunstige betaalcondities voor zakelijke klanten
  • Kijk ook eens op onze pagina 'Waarom kiezen voor Spark Electronics?'

Aanvraag zakelijk Business account

Hebben wij ook úw interesse gewekt? Geen klant is hetzelfde, en een van onze account managers neemt daarom graag eens contact met u op om uw persoonlijke wensen te bespreken. Wij kunnen u dan direct van alle informatie voorzien en met onze eigen ervaring in de branche u mogelijk op nieuwe ideeën brengen voor een efficienter en kostenreducerend reparatie proces.

 

Aanvraag voor zakelijk contact / toegang tot Business Panel

U kunt onderstaand formulier invullen indien u een Business account wenst met toegang tot het Business Panel. Een van onze account managers neemt dan doorgaans dezelfde dag contact met u op.

 

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Email:
Telefoon:
Debiteurnr (indien u al klant bent):
Wanneer kunnen wij contact met u opnemen?