Waarom kiezen voor Spark Electronics?

SPARK heeft een volledig transparant reparatieproces dat stap voor stap te volgen is via onze website, via Facebook of per email. Uitgebreide opties zijn beschikbaar voor het eventueel terugbezorgen van uw toestel, of juist het ophalen daarvan. En u regelt alles gemakkelijk zelf: online dienstverlening zoals het bedoeld is.

 

  • Maximale zekerheid: wij zijn gecertificeerd door ICTWaarborgOnline dienstverlening zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken
  • Enorme klanttevredenheid: service waar je blij van wordtSPARK behoort tot de bedrijven met de hoogste klanttevredenheid!

Eerlijke prijzen

Vergelijk het zelf! Onze reparaties zijn soms wel tot tientallen euro’s goedkoper dan reparatie bij de fabrikant of reparatie elders. Binnen Nederland worden gerepareerde producten bovendien gratis teruggestuurd (verzekerd)!

De officiële service centers van de fabrikanten hanteren vaak hoge tarieven voor reparaties, zijn niet transparant, reparaties duren vaak lang en de dienstverlening is helaas niet altijd van hoog niveau. Bij SPARK vonden we dat dit anders moest, en inmiddels bieden wij al meer dan 10 jaar reparatiediensten aan van het allerhoogste niveau. Door een volledig geautomatiseerd en geoptimaliseerd online reparatie proces besparen wij enorm op onze kosten. Zo kunnen wij onze klanten reparaties aanbieden van de hoogste kwaliteit tegen scherpe tarieven.

 

 

No cure, no pay: geen onderzoekskosten

Na onderzoek van het toestel stellen wij kosteloos een vrijblijvende offerte op. U kunt vervolgens zelf bepalen of u het toestel laat herstellen of niet. Ziet u toch af van een reparatie aan het toestel? Dan betaalt u niets, behalve een laag bedrag* voor de verzendkosten om het toestel terug te sturen.

* binnen Nederland 8.95 incl BTW

Ophaalservice: makkelijk, betaalbaar en snel

Alles van begin tot eind geregeld met onze unieke ophaalservices. Uw toestel wordt thuis of op uw werk opgehaald en weer terugbezorgd zonder dat u er omkijken naar heeft. De ophaalservice ExpressPickup is op werkdagen in heel Nederland voor slechts 4.99 incl BTW beschikbaar op elk adres! Vandaag nog uw toestel laten ophalen? U regelt het eenvoudig binnen 5 minuten via onze website.

Wilt u uw toestel razendsnel terug ontvangen? Kies dan voor onze unieke Pickup & Return service op zaterdag. Uw toestel wordt opgehaald en een paar uur later weer gerepareerd terugbezorgd. Dankzij het door ons intelligent ontwikkelde tracktrace systeem hoeft u bovendien slechts een paar minuten thuis te zijn voor de koerier. Zo kunt u ongestoord van uw weekend blijven genieten. Deze service op zaterdag bieden wij in Amsterdam gratis aan!

 

 

Kwaliteit gegarandeerd: tot 12 maanden garantie

SPARK staat al jarenlang bekend om de hoge kwaliteit van haar reparatiediensten. Wij vinden het belangrijk dat u weer voor lange tijd probleemloos van uw toestel gebruik kunt maken. Bij ons hoeft u dan ook geen reparaties met goedkope vervangende onderdelen te verwachten, die na een paar weken/maanden problemen geven. Bovendien besteden wij na reparatie nog uitgebreid aandacht aan het toestel. Een uitgebreide testfase van minstens een uur garandeert een goede werking van het toestel.

Op vervangen onderdelen geven wij in bijna alle gevallen maar liefst 12 maanden garantie, dat is in veel gevallen zelfs meer dan een reparatie bij de fabrikant. Om de goede werking van het volledige toestel te garanderen geven wij bovendien 1 maand garantie op het volledig functioneren van het toestel.

Uitgebreide behandeling, toch korte doorlooptijd

De doorlooptijden van reparaties zijn bij SPARK zeer kort, ondanks een uitgebreid onderzoek van de klachten en een uitgebreide test van minstens een uur na reparatie. Indien onderdelen op voorraad zijn worden toestellen doorgaans binnen 24 uur hersteld, meer dan 90% van de toestellen gaat dan ook dezelfde dag weer retour! Met onze Pickup & Return service op zaterdag heeft u het toestel zelfs vaak na een paar uur al weer terug. Doordeweeks kunt u dankzij Premium bezorging uw toestel al na 24 uur terug in uw handen hebben. Op onze website vindt u alle mogelijkheden en doorlooptijden.

Service en 100% klanttevredenheid

Persoonlijk, transparant, helder en geen verrassingen zijn kenmerkend voor de dienstverlening van SPARK. Wij willen graag laten zien dat een uitstekende service en kwaliteit goed samen kunnen gaan met een scherpe prijs. En onze klanten zijn tevreden: al meer dan 10 jaar hebben krijgen wij positieve reacties op onze dienstverlening, zowel particulier als zakelijk: wij streven dagelijks naar 100% klanttevredenheid!

Onze medewerkers staan 6 dagen per week voor u klaar, ook 's avonds tot 19:00. Per email, telefoon, Twitter of Facebook: de keuze is aan u. Wilt u liever door ons teruggebeld worden? Vul het contact formulier in en u wordt doorgaans binnen een half uur door ons teruggebeld om u te woord te kunnen staan.

Erkend door verzekeraars

SPARK wordt door verzekeraars erkend als reparateur voor mobiele elektronica producten. Als consument bent u zich er mogelijk niet van bewust dat u verzekerd bent voor schade of defecten aan uw toestel. Veel consumenten zijn echter verzekerd via bijvoorbeeld de inboedelverzekering, reisverzekering, een WA verzekering of zelfs autoverzekering. U kunt contact opnemen met uw verzekeraar of uw polis bekijken, om te zien of u verzekerd bent voor de schade aan uw toestel.

Wilt u de reparatie laten uitvoeren voor de verzekering? Wij kunnen een offerte voor u opstellen zodat u met de verzekeraar kunt nagaan of de reparatie door de polis wordt gedekt. Wij raden altijd aan deze offerte door ons op te laten stellen ná onderzoek van het toestel. Dit omdat er soms achteraf toch een andere oorzaak van klachten blijkt te zijn dan in eerste instantie werd gedacht. Of omdat er meer interne schade wordt ondervonden, dan van tevoren kon worden voorzien. Laat u daarnaast goed informeren door de verzekeraar, vaak is bijvoorbeeld sprake van een eigen risico.

Slimme zakelijke oplossingen

Steeds meer bedrijven stappen over op het gebruik van smartphones, tablets en andere mobiele devices. Bent u ook op zoek naar een service adres waar u voor alle reparaties terecht kunt? SPARK richt zich met name op de zakelijke markt in de Benelux en biedt dan ook verschillende ICT oplossingen voor zakelijke klanten die met regelmaat reparaties bij ons aanbieden. Wij maken het immers onze zakelijke klanten zo eenvoudig mogelijk, zodat u eenvoudig kosten kunt besparen en u uw eigen dienstverlening verder kunt optimaliseren.

Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek met ons hoe wij u kunnen helpen direct op uw kosten te besparen.