TomTom reparatie

Glas van je TomTom scherm gebroken? Of laadt hij niet meer op? Spark Electronics biedt al jarenlang een enorm aanbod reparatie diensten aan voor toestellen van TomTom, Navigon en Garmin.


 

TomTom reparatie

Voor TomTom reparaties bent u op het juiste adres gearriveerd. Wij bieden bij Spark Electronics TomTom reparaties aan sinds 2005 en hebben dan ook ruime ervaring in het herstellen van veelvoorkomende klachten. Wij bieden zelfs reparaties aan die elders niet mogelijk zijn. Bovendien repareren wij tegen zeer scherpe tarieven en met uitgebreide garantie op de reparatie. En uw TomTom wordt uiteraard na reparatie gratis teruggestuurd binnen Nederland. Dat is de service van SPARK!


Display kapot of werkt niet meer?

De TomTom valt van de voorruit, we laten hem vallen, of hij zit klem in het dashboardkastje. Het kan ons allemaal overkomen. Helaas is het scherm dan snel kapot. Spark Electronics voorziet uw TomTom tegen een voordelige prijs weer van een nieuw display, altijd met 12 maanden garantie. Ook als uw touchscreen niet goed functioneert of het glas van het touchscreen is gebroken bent u bij ons aan het juiste adres.


TomTom laadt niet meer op?

Problemen met opladen? Of maakt de oplader geen goed contact meer met uw TomTom? Bij veel TomTom modellen met een mini-USB of micro-USB aansluiting raakt de connector na veelvuldig gebruik los of raakt deze beschadigd. Deze aansluiting dient in de meeste gevallen vervangen te worden, een reparatie die voor vrijwel alle TomTom modellen mogelijk is. Als u een smeulende lucht heeft geroken is er meer aan de hand, maar in veel gevallen kan ook dit nog hersteld worden.


Overige reparaties

Behalve display reparaties en vervanging van USB-connectors kunt u ook voor andere TomTom reparaties bij ons terecht. Wij kunnen vrijwel alle reparaties uitvoeren, ook reparaties aan het moederbord. Tevens kunnen wij ook softwareproblemen oplossen, en eventueel beschadigd kaartmateriaal op het toestel herstellen. Neem voor meer informatie contact met ons op.


Andere merken

Behalve voor producten van TomTom voert Spark Electronics ook reparaties uit voor portable autonavigatie van Navigon, Garmin en Mio. Wij bieden helaas geen reparaties aan voor de wandel- en fietsnavigatieproducten. Wij raden u wel aan eerst contact met ons op te nemen omdat reparatie in sommige gevallen niet meer mogelijk is of niet meer zinvol is vanwege hoge kosten.


Reparatie voor klanten buiten Nederland

Bent u een klant van buiten Nederland? Dat is geen enkel probleem, wij helpen veel klanten uit het buitenland met de reparatie van hun TomTom. Dankzij onze scherpe tarieven en lage verzendkosten zijn wij in veel gevallen zelfs goedkoper dan reparatie in uw eigen land. Zo sturen wij uw TomTom voor slechts 6 euro naar Belgie terug en voor slechts 9.50 naar Duitsland en Frankrijk.