Reparatie aanmelden

Via deze pagina kunt u uw reparatie eenvoudig starten: 7 dagen per week, 24 uur per dag. Ontdek ons unieke concept en ervaar direct het gemak en alle mogelijkheden die wij bieden! Zie onze website voor een indicatie van de doorlooptijden.

Handig om te weten: het aanmelden van uw reparatie is gratis en vrijblijvend, u hoeft nog niets te betalen!

Phone Liever telefonisch een reparatie starten? Bel ons even of doe een terugbelverzoek


1. Toestel en reparatie

Toestel Samsung SM-G530F (Galaxy Grand Prime)

Klachten/schade/reparatie(s)

- Vervanging display/scherm (volledig, LCD+touchscreen/'glas')
(wijzigen)


Kleur van toestel

Niet verplicht om op te geven, maar wel aan te raden omdat met deze informatie onderdelen gereserveerd kunnen worden.Het toestel gaat bij ontvangst direct verder in behandeling als u de juiste reparaties heeft gekozen. Indien blijkt dat er meer of minder gerepareerd dient te worden doen wij eerst een prijsopgave, u kunt dan zelf beslissen of u de reparatie laat uitvoeren. Geef hieronder aan hoe u deze prijsopgave wil ontvangen:2. Uw gegevens

Uw emailadres

Wij sturen een bevestigingsemail, inclusief informatie om de status online te kunnen volgen.


Land:

Stap 1

 
 

Stap 1


 
 
Voorletter(s):
Achternaam:
Straat:
Huisnummer:
Huisnr toevoeging*:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon*:

* Deze velden zijn niet verplicht


3. Service optie

Na het aanmelden van de reparatie via deze pagina, kunt u het toestel direct (of op een later moment) opsturen of laten ophalen. In alle gevallen is er een uitgebreide keuze aan retouropties waaronder afhaalpunten en avondbezorging.


Reparatiekosten*:85.00
Ophaalservice:-
Bezorging/terugsturen:-
Totale kosten (incl BTW):-

* Vermelde reparatiekosten zijn vastgesteld op basis van de door u geselecteerde reparatie(s). Indien andere reparaties aan het toestel nodig blijken kunnen deze kosten dus anders zijn.


Het aanmelden van de reparatie is gratis en vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast! Er hoeft bij het aanmelden ook nog niets betaald te worden.