Reparatie aanmelden

Via deze pagina kunt u uw reparatie eenvoudig starten: 7 dagen per week, 24 uur per dag. U kunt vervolgens direct het toestel laten ophalen of zelf opsturen. Als u er voor kiest het toestel op te laten halen is een koerier binnen enkele minuten al naar u onderweg! Ontdek ons unieke concept en ervaar direct het gemak en alle mogelijkheden die wij bieden.

Handig om te weten: het aanmelden van uw reparatie is gratis en vrijblijvend, u hoeft nog niets te betalen!

Phone Liever telefonisch een reparatie starten? Bel ons even of doe een terugbelverzoek

  • Geen verrassingen: altijd eerst gratis onderzoek, en wij repareren pas als u met de kosten akkoord gaat
  • Geen vooruitbetaling: aanmelding is gratis, u betaalt pas nadat u de prijsopgave heeft bevestigd
  • Makkelijk: U hoeft niet zelf te bepalen welke reparatie nodig is aan uw toestel
  • Landelijke dekking: onze diensten en extra services zijn beschikbaar in heel Nederland
 

 

1. Toestel gegevens

Toestel (merk + model)

Kleur van toestel

Niet verplicht om op te geven, maar wel aan te raden omdat met deze informatie onderdelen gereserveerd kunnen worden.Klachtomschrijving

Het is niet verplicht om aan te geven welke reparaties nodig zijn, dit zullen onze technici bepalen bij ontvangst van het toestel. Voor bepaalde klachten kunnen namelijk verschillende oorzaken zijn. Zorg daarom voor een zo duidelijk mogelijke omschrijving van de klachten/schade zodat uw toestel zo snel mogelijk gerepareerd kan worden.Uw emailadres

Wij sturen een bevestigingsemail, inclusief informatie om de status online te kunnen volgen.

 

Wilt u gebruik maken van onze Facebook opties? [?] Meer informatie2. Opties

Bij ontvangst van het toestel lopen wij uw toestel even na en geven vervolgens de reparatiekosten aan u door. Doorgaans ontvangt u deze prijsopgave binnen een paar uur na ontvangst van het toestel. U kunt vervolgens zelf bepalen of u het toestel laat herstellen.

U ontvangt een email als de prijsopgave beschikbaar is. U kunt eventueel voor een SMS notificatie kiezen om de prijsopgave snel te kunnen bekijken en eventueel direct te bevestigen.


 

Om vertraging te voorkomen kunt u er eventueel voor kiezen om het toestel direct te laten repareren zonder prijsopgave. U gaat dan automatisch akkoord met de reparatiekosten zoals vermeld op onze website (of in een eventueel aangevraagde offerte). Wanneer de reparatiekosten toch hoger zijn ontvangt u alsnog eerst een prijsopgave van ons.

 

3. Uw gegevens

Wij benadrukken dat u op dit moment nog niet hoeft te betalen. Wij vragen echter nu alvast om uw gegevens voor de factuur zodat alles na reparatie zonder vertraging kan worden afgehandeld.

info Het adres dat u opgeeft is voor de factuur. Eventuele andere adressen (voor bijvoorbeeld bezorging) kunt u in de volgende stap opgeven

Land:

Stap 1

 
 

Stap 2


 
Voorletter(s):
Achternaam:
Straat:
Huisnummer:
Huisnr toevoeging:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:

4. Afronding

Het aanmelden van uw reparatie is bijna voltooid. In de volgende stap kunt u aangeven hoe u gebruik wilt maken van onze service (bijvoorbeeld online verzendservice of ophaalservice).


 

Live helpdesk (online)

Hulp nodig op onze website of een kleine vraag aan ons? U kunt direct een gesprek starten met onze klantenservice medewerkers. Wij helpen u graag verder!

 

Geef kort aan wat uw vraag is zodat de juiste medewerker u kan helpen: Uw naam: Uw emailadres: