Reparatie aanmelden

Via deze pagina kunt u uw reparatie eenvoudig starten: 7 dagen per week, 24 uur per dag. Ontdek ons unieke concept en ervaar direct het gemak en alle mogelijkheden die wij bieden! Zie onze website voor een indicatie van de doorlooptijden.

Handig om te weten: het aanmelden van uw reparatie is gratis en vrijblijvend, u hoeft nog niets te betalen!

Phone Liever telefonisch een reparatie starten? Bel ons even of doe een terugbelverzoek


1. Toestel en reparatie

Toestel

Klachten/schade/reparatie(s)

Het is niet verplicht om aan te geven welke reparaties nodig zijn, dit zullen onze technici bepalen bij ontvangst van het toestel. Voor bepaalde klachten kunnen namelijk verschillende oorzaken zijn. Zorg daarom voor een zo duidelijk mogelijke omschrijving van de klachten/schade zodat uw toestel zo snel mogelijk gerepareerd kan worden.


Kleur van toestel

Niet verplicht om op te geven, maar wel aan te raden omdat met deze informatie onderdelen gereserveerd kunnen worden.Bij ontvangst van het toestel controleren wij alles even en geven vervolgens de reparatiekosten aan u door. Als u deze reparatiekosten bevestigd gaan wij het toestel herstellen, het is daarom belangrijk dat u zo snel mogelijk op de hoogte bent van deze prijsopgave. Geef hieronder aan hoe u deze prijsopgave wil ontvangen:2. Uw gegevens

Uw emailadres

Wij sturen een bevestigingsemail, inclusief informatie om de status online te kunnen volgen.


Land:

Stap 1

 
 

Stap 1


 
 
Voorletter(s):
Achternaam:
Straat:
Huisnummer:
Huisnr toevoeging*:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon*:

* Deze velden zijn niet verplicht


3. Service optie

Na het aanmelden van de reparatie via deze pagina, kunt u het toestel direct (of op een later moment) opsturen of laten ophalen. In alle gevallen is er een uitgebreide keuze aan retouropties waaronder afhaalpunten en avondbezorging.


Reparatiekosten*:-
Ophaalservice:-
Bezorging/terugsturen:-

* Reparatiekosten worden vastgesteld bij ontvangst van het toestel, u ontvangt eerst een prijsopgave.


Het aanmelden van de reparatie is gratis en vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast! Er hoeft bij het aanmelden ook nog niets betaald te worden.