Premium bezorgservice

Als u kiest voor de retouroptie Premium bezorging kunt u uw toestel extra snel terug ontvangen.

  • Toestel voor 12:30 gereed voor verzending? Diezelfde dag bezorgd
  • 's Avonds betaald? Alsnog de volgende dag bezorgd
  • Realtime tracktrace met indicatie bezorgmoment

Informatie over Premium bezorging

Met onze retouroptie Premium bezorging kunt u uw toestel extra snel terug ontvangen. Uw toestel wordt nog dezelfde dag bezorgd indien uw order uiterlijk 12:30 gereed en betaald is.

Als u uw toestel heeft opgestuurd via PostNL (bijvoorbeeld met onze online verzendservice) komt deze voor 9:00 bij ons binnen. Deze toestellen gaan doorgaans 's ochtends in behandeling en kunnen daarom vaak diezelfde dag nog worden verstuurd. Op die manier heeft u dus uw toestel vaak al na 24 uur terug!


Is Premium bezorging overal beschikbaar?

Afleveren met Premium bezorging is mogelijk in heel Nederland. Alleen de Waddeneilanden zijn uitgesloten, in verband met de veerdiensten is het niet mogelijk hier nog dezelfde dag te bezorgen.


Wat kost Premium bezorging?

Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze retouroptie. Na reparatie wordt uw toestel dus gratis bezorgd als u voor Premium bezorging kiest. Indien u het toestel niet laat herstellen wordt zoals gewoonlijk 8.95 in rekening gebracht voor het terugsturen.


Hoe kan ik gebruik maken van Premium bezorging?

Bij het aanmelden van de reparatie kunt u zelf kiezen met welke bezorgoptie u het toestel terug wenst te ontvangen. U kunt daar kiezen voor Premium bezorging. Heeft u de keuze al gemaakt maar heeft u niet gekozen voor deze bezorgoptie, dan kunt u contact met ons opnemen als u hier alsnog gebruik van wilt maken.


Is Premium bezorging altijd de snelste optie?

Premium bezorging is in de meeste gevallen de snelste optie om uw toestel terug te ontvangen. Houdt er alleen wel rekening mee dat er geen bezorging op zaterdag is, en aflevering altijd aan het einde van de dag is (tussen 17:00 en 22:00). Neem eventueel even contact met ons op om te zien wat de beste optie is in uw geval.


Live helpdesk (online)

Hulp nodig op onze website of een kleine vraag aan ons? U kunt direct een gesprek starten met onze klantenservice medewerkers. Wij helpen u graag verder!

 

Geef kort aan wat uw vraag is zodat de juiste medewerker u kan helpen: Uw naam: Uw emailadres: