Premium bezorgservice

Met Premium bezorging heeft u uw toestel na reparatie weer razendsnel terug! Ideaal als u maar zo kort mogelijk zonder uw toestel wilt zitten.

  • Toestel voor 12:30 gereed voor verzending? Diezelfde dag bezorgd
  • 's Avonds betaald? Alsnog de volgende dag bezorgd
  • Realtime tracktrace met indicatie bezorgmoment

Informatie over Premium bezorging

Met Premium bezorging als retouroptie kunt u uw toestel extra snel terug ontvangen. Uw toestel wordt nog dezelfde dag bezorgd indien uw toestel uiterlijk 12:30 gereed is en wij uw betaling hebben ontvangen. Er wordt bezorgd op maandag t/m vrijdag tussen 17:00 en 22:00, een ideale retouroptie dus als u overdag niet thuis bent.


24h service

Als u uw toestel heeft opgestuurd met onze online verzendservice komt deze voor 9:00 bij ons binnen. Deze toestellen gaan doorgaans 's ochtends in behandeling en kunnen daarom vaak diezelfde dag nog worden bezorgd met de Premium bezorgservice. Heeft u uw toestel op maandag t/m donderdag opgestuurd, dan heeft u op die manier dus uw toestel vaak al na 24 uur terug! Tip: we raden wel aan even voor de zekerheid na te vragen of onderdelen voor reparatie van uw toestel op voorraad zijn.


Is Premium bezorging overal beschikbaar?

Afleveren met Premium bezorging is mogelijk in heel Nederland. Alleen de Waddeneilanden zijn uitgesloten, in verband met de veerdiensten is het niet mogelijk hier nog dezelfde dag te bezorgen.


Wat kost Premium bezorging?

Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze retouroptie. Na reparatie wordt uw toestel dus gratis bezorgd als u voor Premium bezorging kiest. Indien u het toestel niet laat herstellen wordt zoals gewoonlijk 8.95 in rekening gebracht voor het terugsturen.


Hoe kan ik gebruik maken van Premium bezorging?

Bij het aanmelden van de reparatie kunt u zelf een retouroptie kiezen voor bezorging van uw toestel, kies daar voor Premium bezorging. Heeft u uw aanmelding al voltooid en wilt u alsnog gebruik maken van Premium bezorging, neem dan even contact met ons op om dit te laten wijzigen.


Is Premium bezorging altijd de snelste optie?

Premium bezorging is in de meeste gevallen de snelste optie om uw toestel terug te ontvangen. Houdt er alleen wel rekening mee dat er geen bezorging op zaterdag is, en aflevering altijd aan het einde van de dag is (tussen 17:00 en 22:00). Neem eventueel even contact met ons op om te zien wat de beste/snelste retouroptie is in uw geval.