Onze unieke Pickup & Return service

Toestel laten ophalen en dezelfde dag weer terug ontvangen? Met de zaterdag service Pickup & Return wordt uw toestel razendsnel opgehaald, gerepareerd en weer terugbezorgd zonder dat u er omkijken naar heeft.

  • Opgehaald en vaak weer dezelfde dag afgeleverd
  • Gratis in Amsterdam
  • Realtime tracktrace: zie exact wanneer de chauffeur arriveert
  • Optie voor betalen bij aflevering met PIN

 
Vanwege de vele aanvragen die wij ontvangen voor deze dezelfde dag service op zaterdag, bieden wij tijdelijk ook de mogelijkheid het toestel vrijdagavond op te laten halen. Toestellen die vrijdagavond worden opgehaald worden doorgaans zaterdag uiterlijk 13:00 terugbezorgd.

Pickup & Return

Met de Pickup & Return service wordt uw toestel opgehaald en vaak dezelfde dag weer terugbezorgd. Wij bieden deze service elke zaterdag aan in een groot deel van west/midden Nederland. Met de postcode check op deze pagina kunt u nagaan of deze service ook op uw adres wordt aangeboden.


Ik wil alleen gebruik maken van deze spoedservice als ik mijn toestel dezelfde dag terug krijg, is dat mogelijk?

Natuurlijk! Uw aanvraag is altijd vrijblijvend en u zit nergens aan vast. U kunt uw reparatie aanmelden en bij het inplannen van de ophaalservice Pickup & Return aangeven dat u het toestel dezelfde dag terug wilt ontvangen. Als wij hier niet aan kunnen voldoen (bijvoorbeeld omdat de planning vol zit of het is technisch niet haalbaar) annuleren wij uw aanvraag binnen een paar minuten. U kunt dan een nieuwe afhaalopdracht inplannen, andere optie kiezen of het toestel niet laten repareren.


Wat zijn de kosten voor Pickup & Return?

De kosten voor het ophalen zijn afhankelijk van het ophaaladres. U kunt met de postcode check op deze pagina nagaan wat de kosten bedragen. Indien reparatie dezelfde dag mogelijk is wordt het toestel gratis afgeleverd op het ophaaladres (bij aflevering op een ander adres worden mogelijk extra kosten in rekening gebracht). Is reparatie niet direct mogelijk of komt afleveren dezelfde dag u niet uit, dan wordt het gerepareerde toestel zo spoedig mogelijk gratis teruggestuurd.

In Amsterdam is het ophalen van uw toestel met Pickup & Return helemaal gratis, en betaalt u dus alleen de reparatiekosten!


Loading...

Pickup & Return niet beschikbaar op uw adres?

Als Pickup & Return niet beschikbaar is op uw adres is een vergelijkbare service mogelijk door het toestel zelf op te sturen (tip: met onze online verzendservice slechts EUR 5.99) en kies daarbij voor de retouroptie Premium bezorging. Als reparatie direct mogelijk is, heeft u het toestel dan 24 uur na opsturen terug (bijvoorbeeld donderdag opsturen, vrijdagmiddag/-avond terugbezorgd). Heeft u niet de mogelijkheid het toestel op te sturen dan kunt u natuurlijk ook de landelijke ophaalservice op werkdagen kiezen die wél op elk adres beschikbaar is en voor adressen buiten de regio Amsterdam bovendien de goedkoopste optie is.


Hoe laat komt de chauffeur bij mij langs?

De Pickup & Return service is elke zaterdag beschikbaar tussen 8:00 en 22:00. U wordt ingepland in het tijdvak dat u zelf heeft gekozen. Heeft u de afhaalopdracht uiterlijk vrijdag 18:00 aangevraagd, dan kunt u vrijdagavond al op onze website zien hoe laat de chauffeur arriveert. Indien u de aanvraag op de dag zelf heeft ingediend, kan het tot 3 uur duren todat het aankomsttijdstip zichtbaar is. Indien een van onze koeriers in de buurt is wordt uw toestel binnen enkele minuten al opgehaald!

Het verwachte aankomsttijdstip wordt continu automatisch bijgewerkt aan de hand van eventuele vertragingen en drukte op de weg. Onze tracktrace is daardoor tot ca 5 minuten nauwkeurig, u hoeft dus maar kort aanwezig te zijn zodat uw dag niet onnodig verstoord wordt. Deze tracktrace informatie is zichtbaar op onze website en ca 30 minuten van tevoren wordt de meest actuele informatie bovendien automatisch per SMS naar u verstuurd.


Ik wil gebruik maken van Pickup & Return, wat moet ik doen?

Na het aanmelden van een reparatie heeft u direct de mogelijkheid om een afhaalopdracht in te plannen.