Over Spark Electronics

Spark Electronics is in 2005 opgericht na jarenlange ervaring in reparatie van consumentenelektronika. In de eerste jaren groeide Spark Electronics erg snel en werd het al snel hét adres voor Psion pda-reparaties in de Benelux.

Service, kwaliteit, snelheid van reparatie en een scherpe prijs waren voor Spark Electronics erg belangrijk en daarom is in 2006 de dienstverlening volledig geautomatiseerd. Via de website kunnen reparaties worden aangemeld en kan continu de status van de reparatie worden bekeken. Bovendien kan online meteen worden betaald voor een snelle afwikkeling van de order. Door klanten werd dit erg gewaardeerd wat voor Spark Electronics reden was te zoeken naar uitbreiding van haar diensten.

In 2006 is Spark Electronics zich daarmee naast de reparatie van Psion pda's gaan richten op de zakelijke markt met reparatie van andere pda's dan Psion. In 2008 is besloten deze reparaties nog verder uit te breiden en bovendien ook aan te bieden aan consumenten. Inmiddels repareren wij geen Psion producten meer, wij zijn genoodzaakt geweest hiermee te stoppen in 2009.

Momenteel voeren wij nu nog reparaties uit aan mobiele telefoons (o.a. iPhone, Samsung), smartphones, PDA's, rugged devices, tablets (o.a. iPad), iPods en mobiele navigatieproducten (o.a. TomTom, Navigon, Garmin).