Mogelijkheden en doorlooptijd

Wij bieden onze diensten op verschillende manieren aan. Op deze pagina vindt u een overzicht van de mogelijkheden en doorlooptijden per service optie.

 

 

Zelf opsturen via PostNL postkantoor

Zelf opgestuurd? Dan ontvangen wij de zending al voor 9:00, ook op zaterdag! Grote kans dus dat uw toestel dezelfde dag al klaar is, ook als complexe reparaties nodig zijn die enkele uren in beslag nemen. In combinatie met Premium bezorging uw toestel zelfs al 24 uur na het opsturen bij u terug in huis! En met onze online verzendservice kunt u uw pakket voor slechts 5.99 verzekerd opsturen.

Opsturen op maandag € 5.99
Ontvangst Reparatie Terugbezorgd
dinsdag uiterlijk 9:00 dinsdag Premium bezorging (+ € 8.95): dinsdag na 18:00 24-uurs service
PostNL/Express koerier: woensdag
PostNL Afhaalpunt Extra Vroeg: woensdag vanaf 8:30
PostNL ochtend (+ € 8.95): woensdag uiterlijk 12:00
PostNL avond: woensdag na 18:00

 

Ophaalservice ExpressPickup

Onze unieke ophaalservice op maandag t/m vrijdag: gewoon bij u opgehaald en op werkdagen de goedkoopste optie. Uw toestel komt in de loop van de dag bij ons binnen, maar kan desondanks vaak dezelfde dag nog worden afgehandeld. Meer informatie over deze service

Ophalen op maandag € 4.99
Ontvangst Reparatie Terugbezorgd
dinsdag na 12:00 dinsdag Premium bezorging (+ € 8.95): woensdag na 18:00
PostNL/Express koerier: woensdag
PostNL Afhaalpunt Extra Vroeg: woensdag vanaf 8:30
PostNL ochtend (+ € 8.95): woensdag uiterlijk 12:00
PostNL avond: woensdag na 18:00

 

Haal- en brengservice Pickup & Return

Snel, sneller, snelst: met onze unieke Pickup & Return service op zaterdag halen wij het toestel bij u op en heeft u het toestel na een paar uur al terug. In Amsterdam zelfs helemaal gratis! Meer informatie over deze service

Ophalen op maandag
Deze service is alleen beschikbaar op zaterdag

 

Let op: bovenstaande doorlooptijden zijn alleen van toepassing binnen Nederland en alleen als onderdelen op voorraad zijn. Dit is bij meer dan 90% van de reparaties het geval. Wilt u zeker weten dat reparatie direct mogelijk is? Voorkom teleurstellingen en neem van tevoren even contact met ons op.
Live helpdesk (online)

Hulp nodig op onze website of een kleine vraag aan ons? U kunt direct een gesprek starten met onze klantenservice medewerkers. Wij helpen u graag verder!

 

Geef kort aan wat uw vraag is zodat de juiste medewerker u kan helpen: Uw naam: Uw emailadres: