Modelnummer opzoeken

Op onze website staan veel tarieven vermeld, maar als u niet weet wat voor toestel u heeft kunt u mogelijk niet vinden wat u zoekt. Op deze pagina kunt u opzoeken wat voor toestel u heeft, zodat u direct de juiste reparatie tarieven kunt raadplegen.


Bekijk reparatie tarieven voor uw Samsung product

U kunt hieronder het Samsung modelnummer invoeren om de reparatie tarieven te zien. Als u het modelnummer niet weet lees dan hieronder verder bij 'Waar vind ik het modelnummer?'.

(Deel van) Samsung modelnummer:

 

Waar vind ik het modelnummer?

Het modelnummer van uw Samsung product kan op verschillende manieren worden opgezocht. Dit verschilt ook per product. U vindt hieronder een aantal opties voor het terugvinden van het modelnummer.


Sticker in toestel
Bij veel toestellen waar de accu uit het toestel gehaald kan worden, zit een sticker onder de accu. Op deze sticker vindt u het modelnummer van uw toestel terug.

Samsung model nummer op sticker

 

Software
In het menu 'Instellingen' op uw Android toestel vind u het modelnummer terug. Afhankelijk van het toestel kunt u het modelnummer terugvinden in een van onderstaande menu's:

Instellingen > Over toestel
Instellingen > tabblad Algemeen > Over toestel

Samsung model nummer in software menu

 

Op de behuizing
Bij Samsung producten waarbij de accu niet verwijderd kan worden, staat het modelnummer vaak op de achterkant van de behuizing vermeld.

Samsung model nummer op behuizing