ExpressPickup: gemakkelijk en goedkoop!

Veel gemak voor een lage prijs: met ExpressPickup halen wij het toestel bij u op en wordt het na reparatie weer bij u terugbezorgd. Kies zelf een datum en tijdvak, en laat het toestel eventueel nog dezelfde dag ophalen.

  • In heel Nederland slechts 4.99!
  • Laat eventueel vandaag nog ophalen
  • Na reparatie gratis retour (binnen NL)
  • Kies zelf datum en tijdvak
  • Uitgebreide keuze aan retouropties inclusief afhaalpunten

 

Ophaalservice 'ExpressPickup'

Met ExpressPickup wordt uw toestel voor reparatie bij u opgehaald en snel bij ons bezorgd via een betrouwbaar logistiek netwerk. Ophalen van uw toestel is mogelijk van maandag t/m vrijdag op elk adres dat u zelf opgeeft, dit kan dus ook op uw werk zijn. Ideaal als u geen tijd heeft om het toestel op te sturen of gewoon een betaalbare en betrouwbare optie zoekt voor reparatie van uw toestel.


Ik wil gebruik maken van ExpressPickup, wat moet ik doen?

U kunt de reparatie aanmelden en daarna direct een afhaalopdracht inplannen. Hierbij kunt u zelf het ophaaladres, de datum en het gewenste tijdvak kiezen. U heeft de mogelijkheid om het toestel nog dezelfde dag op te laten halen als u dit uiterlijk 's middags inplant (afhankelijk van het adres uiterlijk 15:00 - 18:00).

 

Hoeveel kost de ophaalservice ExpressPickup?

De kosten voor het ophalen van uw toestel bedragen in heel Nederland slechts 4.99 incl BTW. Na reparatie wordt het weer gratis bij u bezorgd, u heeft daarbij de keuze uit verschillende retouropties zoals bijvoorbeeld avondbezorging en afhaalpunten. Ophalen van uw toestel op de Waddeneilanden is ook mogelijk, houdt u er hierbij wel rekening mee dat de zending 1-2 dagen later dan gebruikelijk bij ons arriveert.

De kosten voor het ophalen van uw toestel buiten Nederland vindt u in onderstaand overzicht.

 

Ophalen van toestel: 4.99 (4.12 excl BTW)
Terugsturen/bezorging: Gratis (8.95 indien u het toestel niet laat repareren)

 

Wat is het verschil met de haal- en brengservice Pickup & Return?

Naast de ophaalservice ExpressPickup bieden wij op zaterdag ook de ophaalservice Pickup & Return aan. Met Pickup & Return is het in sommige gevallen mogelijk het toestel al na een paar uur gerepareerd terug te ontvangen. In tegestelling tot ExpressPickup wordt deze service wordt echter alleen op zaterdag en in slechts een beperkt gedeelte van Nederland aangeboden. Pickup & Return is de snelste en goedkoopste optie voor klanten in Amsterdam en directe omgeving.