ExpressPickup: gemakkelijk en goedkoop!

Veel gemak voor een lage prijs: met ExpressPickup halen wij het toestel bij u op en wordt het na reparatie weer bij u terugbezorgd. Kies zelf een datum en tijdvak, en laat het toestel eventueel nog dezelfde dag ophalen.

  • In heel Nederland slechts 4.99!
  • Laat eventueel vandaag nog ophalen
  • Na reparatie gratis retour (binnen NL)
  • Kies zelf datum en tijdvak
  • Uitgebreide keuze aan retouropties inclusief afhaalpunten

 

Ophaalservice 'ExpressPickup'

Met ExpressPickup wordt uw toestel voor reparatie bij u opgehaald en snel bij ons bezorgd via een betrouwbaar logistiek netwerk. Ophalen van uw toestel is mogelijk van maandag t/m vrijdag op elk adres dat u zelf opgeeft, dit kan dus ook op uw werk zijn. Ideaal als u geen tijd heeft om het toestel op te sturen of gewoon een betaalbare en betrouwbare optie zoekt voor reparatie van uw toestel.


Ik wil gebruik maken van ExpressPickup, wat moet ik doen?

U kunt de reparatie aanmelden en daarna direct een afhaalopdracht inplannen. Hierbij kunt u zelf het ophaaladres, de datum en het gewenste tijdvak kiezen. U heeft de mogelijkheid om het toestel nog dezelfde dag op te laten halen als u dit uiterlijk 's middags inplant (afhankelijk van het adres uiterlijk 15:00 - 18:00).

 

Hoeveel kost de ophaalservice ExpressPickup?

De kosten voor het ophalen van uw toestel bedragen in Nederland slechts 4.99 incl BTW, het terugbezorgen is met vrijwel alle bezorgopties gratis (u kunt zelf een bezorgoptie kiezen). Dit is een vast tarief voor alle adressen in Nederland, bovendien maakt het niet uit hoeveel toestellen u opstuurt. Ophalen op de Waddeneilanden is ook mogelijk, houdt u er hierbij wel rekening mee dat de zending mogelijk een dag later bij ons arriveert.

De kosten voor het ophalen van uw toestel buiten Nederland vindt u in onderstaand overzicht.

 

Kosten ophaalservice ExpressPickup
België 7.49
Bulgarije 19.99
Denemarken 14.99
Duitsland 7.49
Estland 18.49
Finland 14.99
Frankrijk 15.49
Hongarije 18.99
Ierland 15.49
Italië 15.99
Letland 19.49
Litouwen 19.49
Luxemburg 7.49
Nederland 4.99
Oostenrijk 15.99
Polen 18.99
Portugal 14.49
Slovenië 19.99
Slowakije 19.99
Spanje 14.49
Tsjechië 18.99
Verenigd Koninkrijk 15.99

 

Wat is het verschil met de haal- en brengservice Pickup & Return?

Naast de ophaalservice ExpressPickup bieden wij op zaterdag ook de ophaalservice Pickup & Return aan. Met Pickup & Return is het in sommige gevallen mogelijk het toestel al na een paar uur gerepareerd terug te ontvangen. In tegestelling tot ExpressPickup wordt deze service wordt echter alleen op zaterdag en in slechts een beperkt gedeelte van Nederland aangeboden. Pickup & Return is de snelste en goedkoopste optie voor klanten in Amsterdam en directe omgeving.

Live helpdesk (online)

Hulp nodig op onze website of een kleine vraag aan ons? U kunt direct een gesprek starten met onze klantenservice medewerkers. Wij helpen u graag verder!

 

Geef kort aan wat uw vraag is zodat de juiste medewerker u kan helpen: Uw naam: Uw emailadres: