Aanvraag offerte

Via deze pagina kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Met deze offerte informeren wij u over de actuele reparatiekosten en doorlooptijd. U zit uiteraard nergens aan vast, deze offertes zijn slechts bedoeld om u te informeren! Ideaal als u er via onze website niet helemaal uit komt, of als uw verzekeraar om een offerte vraagt. Tijdens kantooruren krijgt u binnen enkele minuten een offerte per email.

Wilt u liever dat wij eerst naar uw toestel kijken? U krijgt altijd binnen een paar uur na ontvangst van het toestel een vrijblijvende offerte. U kunt daarom eventueel ook direct het toestel aanmelden en aanleveren zonder eerst een offerte aanvraag te doen op deze pagina.

Toestel

Geef altijd het merk én modelnummer op. Onbekend? Neem dan contact met ons op.

 

Kleur van toestel

 

Klachtomschrijving

Het is niet verplicht om aan te geven welke reparaties nodig zijn, dit zullen onze technici bepalen op basis van de door u opgegeven omschrijving van de klachten/schade. Voor bepaalde klachten kunnen verschillende oorzaken zijn, zorg daarom voor een zo duidelijk mogelijke omschrijving van de klachten/schade zodat wij u snel een offerte kunnen sturen.

 

Eventuele extra vragen

Heeft u behalve de prijs en doorlooptijd nog andere vragen aan ons waar u antwoord op wilt?


 

Heeft u de offerte nodig voor de verzekering?

 

Bijkomende kosten vermelden op offerte?

 

Uw emailadres