Waarom SPARK?

Al jarenlang reparaties van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste tarieven. U regelt uw reparatie gemakkelijk online!

  • Gecertificeerd door ICTWaarborg
  • Geen onderzoekskosten of andere bijkomende kosten
  • Garantie tot wel 12 maanden
  • Ophaalservice heel Nederland: slechts 4.99
  • Haal- en brengservice zaterdag: gratis in Amsterdam

 

 

Wat repareert SPARK?

Spark Electronics repareert vele mobiele elektronica, waaronder smartphones, tablets en autonavigatie. Zo kunt u bij ons terecht voor Apple iPhone/iPad/iPod reparatie, Samsung reparatie, Sony reparatie en nog veel meer.

Onze diensten zijn met name gericht op de zakelijke gebruiker, maar ook als consument kunt u natuurlijk bij ons terecht!

Ophaalservice

Met de ophaalservice van SPARK wordt echt álles voor u geregeld. Wij halen het toestel bij u op en leveren het na reparatie weer af. Tegen zeer scherpe tarieven, 6 dagen per week, en u hoeft er de deur niet eens voor uit.

Met onze unieke Pickup & Return service op zaterdag heeft u uw toestel zelfs al na een paar uur terug!

Zakelijke klant?

Voor zakelijke klanten bieden wij slimme oplossingen inclusief maatwerk ICT. Ideaal als u regelmatig producten ter reparatie aanbiedt. U wilt u immers met uw core business bezighouden en uw kosten laag houden, en dat begrijpen wij maar al te goed.

Meer weten over de zakelijke dienstverlening van SPARK en de ICT mogelijkheden die wij bieden? Neem gerust eens contact met ons op.

 

Samsung Galaxy reparatie

Het grootste aanbod Samsung reparaties vind je bij SPARK. Voor reparatie van alle mobiele Samsung producten waaronder smartphones, tablets, smart watches en andere Samsung Gear.

Apple reparatie

Reparatie nodig voor je iPhone, iPad of iPod? Bij SPARK ben je aan het juiste adres, alle reparaties van uitstekende kwaliteit. Je toestel is na reparatie weer in topconditie!

Sony XPERIA reparatie

Kun je nergens terecht met je defecte Sony XPERIA toestel? Wij bieden alle reparaties aan voor de Sony XPERIA serie, zowel smartphones als tablets.

Nokia Lumia reparatie

Nokia biedt in zowel het goedkope als duurdere segment verschillende toestellen aan in de Lumia serie. Toestel defect? Wij maken hem weer als nieuw.

LG reparatie

SPARK biedt een groot aanbod LG reparaties aan tegen scherpe tarieven. Wij repareren alle LG toestellen, inclusief de populaire G-serie en Nexus-serie.

TomTom reparatie

Wij bieden al sinds 2005 TomTom reparaties aan en staan inmiddels bekend in meerdere landen. Natuurlijk kunt u ook voor Garmin en Navigon toestellen bij ons terecht.

 
Live helpdesk (online)

Hulp nodig op onze website of een kleine vraag aan ons? U kunt direct een gesprek starten met onze klantenservice medewerkers. Wij helpen u graag verder!

 

Geef kort aan wat uw vraag is zodat de juiste medewerker u kan helpen: Uw naam: Uw emailadres: